kvällsmål


Snart är det kvällsmål, jag orkar inte. Det är för mycket, min mage sprängs! Hur kan folk äta så mycket? De säger att jag inte äter vad en vanlig person äter än, hur mycket äter folk där ute egentligen? Eller är det jag som förstört mig själv och inte kan se längre vad som är mycket och lite?


Kommentarer
Postat av: Louise

det är nog för att vi är vana med sååå otroligt lite! men kämpa på, äta något litet iallfall <3 kram

2009-02-28 @ 20:42:05
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: anna

hej. jag vet att det känns mycket med 6 mål mat om dagen, då en vanlig människa oftast inte sätter sig vid bordet 6 gånger om dagen och äter. Men jag kan lova dig att friska människor äter lika mycket som 100% av ditt matschema, varje dag dessutom! (jag antar att 100& av ditt matschema är anpassat till en människas vanliga dagsbehov, och att du kommer få näringsdrycker senare som gör att du går upp i vikt? så är det iaf på avdelningen som jag är inlagd på nu)

Och en annan grej (har läst igenom din blogg), du kommer inte fortsätta upp i vikt i all oändlighet, din kropp kommer hitta sin idealvikt som inte kommer vara i närheten till övervikt! Och jag vet att ett bmi mellan 20-25 (som är normalvikt och också ett måste för att kunna bli frisk och ha ett liv) känns hur tjockt som helst när man har varit extremt lågviktig. Men kämpa på ändå, för tankarna lurar dig! Du klarar det här. Och kom ihåg att det är din sjukdom som säger att viktupgång och normalviktig = tjock!



puss på dig!

2009-03-01 @ 09:15:10
URL: http://thebibledidntmentionus.bloggy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0