panik

Idag har verkligen inte varit en bra dag nu på slutet. Jag har sätt mig själv växa och blivigt en jätte om 2 minuter, jag började skaka. Jag orkar inte mer, fyfan. Kan känslorna om "tjockhet" inte försvinna? BORT!! För fan.
Gick in i duschen med kläderna på och bara grät. En kall dusch. Låt mig försvinna kanske? Ja låt mig försvinna!! Snälla, jag vill inte mer.

Jag är tjockast av alla



Jag vill försvinna, nu

Kommentarer
Postat av: Milla

Idag är en ny dag. försök att ta en dag i taget. Du är så duktig klart att du behöver stanna upp & fundera. Din kropp är ju ngt du tänkt på 24h om dygnet under väldigt lång tid. Tänk dig, min kropp blir bara större för varje kilo jag tappar. Vilket håll vill du gå åt? Bättre att du känner dig tjock med ngt kilo i ökning än tjock i kilo av minskning. KRAMAR

2009-03-21 @ 07:32:51
Postat av: Elin

Håll ut gumman!!!

Dina "tjockhets känslor" kommer att försvinna. Men inte förrän du har gått upp i vikt och ätandet har blivit rutin.

Det är ju så att ju mindre du väger, dessto större blir dina vanföreställningar. Din hjärna behöver Fett för att du ska kuna tänka klart!

När allt känns pest, försök tänka så här: Vill jag svälta och alltid ha vanföreställningar, eller vill jag gå upp i vikt för att kunna se mig som jag är!

Kämpa vidare guman!

Kram

2009-03-21 @ 15:22:49
Postat av: Elin

Glömde säga: fruktansvärt otäck bild du lagt ut!

Du kanske skulle lägga ut bilder på normal smala tjejer i stället?

2009-03-21 @ 15:24:30
Postat av: Simone

Usch jag vet precis hur det är gumman. Man kan verkligen KÄNNA sig så jävla tjock. Innifrån liksom. Hoppas det blir bättre kram

2009-03-21 @ 16:57:32
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0